Kana-appelsiini-granaattiomenasalaatti






- pari luomubroilerin rintaleikettä
- 3 appelsiinia
- granaattiomena
- pari avomaankurkkua
- tuoretta ruukkusalaattia
- tuoretta korianteria
- mustapippuria
- ekstraneitsytoliiviöljyä
- kookosöljyä paistamiseen

1. Aloita kuorimalla appelsiinit. Leikkaa ne viipaleiksi ja laita salaattikulhoon.

2. Halkaise granaattiomena ja kaiva siemenet lusikalla salaattikulhoon appelsiinien kavereiksi. Pilko myös kurkut ja riivi ruukkusalaatti ja korianteri.

3. Lisää tilkka oliiviöljyä ja sekoita ainekset salaattikulhossa.

4. Paista broilerileikkeitä kookosöljyssä 2-3 minuuttia kummaltakin puolen tai kunnes liha on kypsää.

5. Kauho salaattia lautasille ja lisää paistetut leikkeet salaattipedin keskelle. Mausta mustapippurilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tervetuloa kivikaudelle ...ainakin melkein.

8. päivä

Marjojen, hedelmien ja pähkinöiden ravintoainepitoisuuksista